Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

kilokrok

21. 7. 2012 9:57
Tento zákon nic nevyřeší!

Mnohém důležitější je zrušení exekutorského zákona!Stanovit pravidla bankám! Označit jasně, co je lichva! Dále pak zavést znovu systém rozumných regulací, které všichni rozumní lidé na světě ve svém společenském žití provádějí!A provádějí je i současní politici,kteří hlasitě volají po deregulaci všeho! Je potřeba se jen zamyslet,co je regulace a zda-li tomu momentálně neříkáme jinak! Současné regulace a deregulace jsou účelové s prospěchem vedeným k cílům, jenž si někteří přejí, ale většině občanů této země škodí! Zvůle jednání na základě fikcí, domněnek a názorů je další ukázkou postupu k omezování svobody občanů! V současné době není nikterák chráněn majetek a ani osobnost občanů! Proto spousta zbohatlíků touží po zrušení občanské rovnosti tak, aby měli svoje třídní ochranné prostředky. Paní autorka uvádí, že je lékařkou. Proto jistě ví, že podstata člověka, zdaleka není jen materialistická, ale, že mnoho  neobjasněného život člověka přesahuje! Na prvním místě musí být člověk!

0 0
možnosti
MS

kilokrok

21. 7. 2012 10:25
Re: Tento zákon nic nevyřeší!

Ještě bych chtěl dodat, že stát uměle vyrábí dlužníky a tlačí občany k půjčkám, které nakonec vytvařejí vlastně nemalé zisky nelidským, zrůdným tvorům v naší zemi, kterých se každá země zbavuje a u nás jsou však takovíto posilování! To mají zbohatlíci takový strach, že se věci provalí, že se zaštíťují Zlem?

Důsledkem mimo jiné je také jméno českého národa ve světě! Nevadí Vám,jak vypadáme? To,co na západě si vymyšlejí filmoví tvůrci ve svých nejdivočtějších fantaziích, jsou čeští politici a úředníci uvést v realitu! A občané si to nechají líbit! To je ta hrůza!

Myslíte si, že když zlikvidujete české odborníky-živnostníky a malé odborné firmy, že budete stále na tom dobře nákupem z dovozu, např. z Číny?

Dosti velká hloupost je také myslet si, že lidé jsou jako stěhovaví ptáci a budou migrovat z místa na místo! Samozřejmě,že je to slabomyslná představa! Podstata lidské společnosti a člověka jako jedince je ta,co nám zanechali naší předkové! Kdo to nechápe, nechť vratí doklady o vzdělání!

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1179x
MUDr. Gabriela Pecková, lékařka, poslankyně TOP09 PSP ČR.
Vše o mne naleznete na www.gabriela-peckova.cz

Seznam rubrik